Google a făcut un cadou total neașteptat angajaților

Luni, 22 Februarie 2016
214
Angajații de la gigantul Google au avut parte de o mare surpriză la locul de muncă.

Un angajat de la Google a dezvăluit, recent, metoda ingenioasă prin care compania promovează sexul protejat în rândul angajaților, transmite Realitatea.net.

Pe lângă oportunitățile de carieră, angajații Google au parte și de alte avantaje, după cum a dezvăluit un bărbat care lucrează pentru corporația americană. Potrivit publicației Business Insider, bărbatul a postat pe Facebook o fotografie cu mai multe prezervative nuanțate în culorile Google, albastru, roșu, galben și verde, pe care trona scris textul "I'm feeling lucky" (n.r. – Mă simt norocos).

Textul de pe ambalajul prezervativelor este inspirat chiar de un buton vizibil pe prima pagină google.com, în stânga, sub bara de căutare și care avea, în primii ani ai companiei, funcția de a trimite utilizatorul, în timpul unei căutari, pe primul rezultat înregistrat pe pagină.

Dacă formularea căutării era suficient de exactă, rezultatul pe care Google îl accesa automat era răspunsul corect la căutare. Se poate spune că prin această funcție, motorul de căutare își "asigura" utilizatorul că este demn de încredere.



Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2891 secunde