"Game of Thrones". Paharul de Starbucks din episodul al 4-lea, gafă sau parte din promovare? Reacția HBO

359

Articole recomandate

Un pahar de Starbucks, care a apărut în una dintre secvențele episodului al patrulea din serialul " Game of Thrones", a iscat un adevărat fenomen pe paginile de socializare, iar întrebarea fanilor este: a fost o gafă sau face parte din promovarea serialului?


După ce al treilea episod a fost intens discutat din cauza întunericului (la propriu) în care a avut loc bătălia, acum paharul de cafea de la cunoscuta franciză face înconjurul social media.

Potrivit lui Bernie Caulfield, producător executiv al show-ului, paharul a fost o simplă gafă. "Ne pare rău!" a declarat Caulfield într-un interviu pentru WNYC pe care l-a acordat luni, după care a adăugat pe un ton glumeț: "Westeros a fost de fapt primul loc unde s-a consumat Starbucks."

Gafele sunt rare când vine vorba de "Game of Thrones", a mai spus Caulfield, pentru "echipa se implică 1.000%" și "dacă asta a fost cea mai mare gafă observată, înseamnă că suntem într-o formă bună."


Și reacția Starbucks a fost pe măsură.


Cel de-al optulea și ultim sezon al serialului "Game of Thrones" se va încheia pe 19 mai.

Scriitorul George R.R. Martin a anunțat recent că trei show-uri "Game of Thrones", continuări ale serialului, se află în pregătire la HBO.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4829 secunde