€ 4.7345
£ 5.2361
$ 4.2201

Mai multe ştiri online:

Gafă incredibilă făcută de o clinică de fertilizare: o femeie asiatică a născut gemeni albi

Ştire online publicată Miercuri, 10 Iulie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
foto: adevarul.ro
Gafă incredibilă făcută de o clinică de fertilizare: o femeie asiatică a născut gemeni albi - 646x404-1562757584.jpg
Un cuplu de asiatici din New York vor da în judecată clinica de fertilizare după ce au constatat că aceasta a făcut o încurcătură greu de crezut. Cei doi și-au dat seama de greșeală după ce femeia a născut și au observat că gemenii născuți nu sunt asiatici, precum ei.


Cuplul de asiatici din New York a realizat abia după nașterea greșeala comisă de clinica de fertilizare. Testele ADN au confirmat că gemenii născut nu erau înrudiți cu ei și au fost nevoiți să-i dea pe micuți adevăraților lor părinți, care au efectuat un tratament la aceeași clinică, informează digi24.ro. Cuplul de origine asiatică a apelat la serviciile clinicii CHA Fertility Center din Los Angeles, unde, după mai multe încercări eșuate, femeia a reușit să rămână însărcinată prin fertilizare in vitro, în anul 2018. 


Testul AND a dezvăluit că cei doi băieței nu doar că nu au fost concepuți folosind materialul lor genetic și nici măcar nu sunt înrudiți între ei. Primele semnale de alarmă în acest caz au apărut când femeia era însărcinată și a făcut o ecografie care a confirmat faptul că avea doi băieți, deși medicii îi spuseseră anterior că urma să aibă fetițe. Medicii i-au spus atunci cuplului de asiatici că „ecografia nu era o probă definitivă”. Familia a dat în judecată clinica de fertilizare, acuzând-o de neglijență medicală și de faptul că le-a provocat „suferință emoțională permanentă”. Pentru a-și împlini visul de a avea copii, cuplul a cheltuit 100.000 de dolari pe fertilizarea in vitro, bani care au inclus medicamentele și călătoriile necesare pentru a face toate testele și procedurile, scrie adevarul.ro


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8093 secunde