Gafă incredibilă făcută de o clinică de fertilizare: o femeie asiatică a născut gemeni albi

338
Gafă incredibilă făcută de o clinică de fertilizare: o femeie asiatică a născut gemeni albi - 646x404-1562757584.jpg

Articole recomandate

Un cuplu de asiatici din New York vor da în judecată clinica de fertilizare după ce au constatat că aceasta a făcut o încurcătură greu de crezut. Cei doi și-au dat seama de greșeală după ce femeia a născut și au observat că gemenii născuți nu sunt asiatici, precum ei.


Cuplul de asiatici din New York a realizat abia după nașterea greșeala comisă de clinica de fertilizare. Testele ADN au confirmat că gemenii născut nu erau înrudiți cu ei și au fost nevoiți să-i dea pe micuți adevăraților lor părinți, care au efectuat un tratament la aceeași clinică, informează digi24.ro. Cuplul de origine asiatică a apelat la serviciile clinicii CHA Fertility Center din Los Angeles, unde, după mai multe încercări eșuate, femeia a reușit să rămână însărcinată prin fertilizare in vitro, în anul 2018. 


Testul AND a dezvăluit că cei doi băieței nu doar că nu au fost concepuți folosind materialul lor genetic și nici măcar nu sunt înrudiți între ei. Primele semnale de alarmă în acest caz au apărut când femeia era însărcinată și a făcut o ecografie care a confirmat faptul că avea doi băieți, deși medicii îi spuseseră anterior că urma să aibă fetițe. Medicii i-au spus atunci cuplului de asiatici că "ecografia nu era o probă definitivă". Familia a dat în judecată clinica de fertilizare, acuzând-o de neglijență medicală și de faptul că le-a provocat "suferință emoțională permanentă". Pentru a-și împlini visul de a avea copii, cuplul a cheltuit 100.000 de dolari pe fertilizarea in vitro, bani care au inclus medicamentele și călătoriile necesare pentru a face toate testele și procedurile, scrie adevarul.ro






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3412 secunde