Mai multe ştiri online:

Gadgetul care „citește” caloriile din farfurie

Ştire online publicată Luni, 21 Iulie 2014. Autor: Andreea NĂSTASE
În viitorul apropiat este foarte posibil ca doamnele aflate la dietă să beneficieze de un dispozitiv ingenios capabil să precizeze numărul de calorii din alimentele puse în farfurie. Aspect care, știm bine, ar ajuta foarte mult la domolirea poftelor, deci la reducerea aportului caloric și obținerea greutății dorite.


O echipă de ingineri de la compania General Electric a dezvoltat un sistem pe bază de senzori, care estimează caloriile cu o simplă apăsare de buton, scrie csid.ro.


Un model prototip folosit în prezent de inventatori folosește radiațiile emise de microunde, care trec prin alimente și măsoară grăsimea și conținutul de apă din acestea. Totuși, undele emise nu sunt suficient de puternice pentru a găti mâncarea, deci nu vă faceți griji că felia de brânză ori legumele din farfurie vor fi încălzite la scanarea cu aparatul inteligent. 


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8724 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4057 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2787 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7065 secunde