€ 4.6975
£ 5.3305
$ 4.1192

Mai multe ştiri online:

Funcție nouă la iOS 12, pentru sănătatea utilizatorilor

Ştire online publicată Luni, 04 Iunie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Tehnologia a ajuns mult prea departe și a intrat cu totul în viața noastră. Într-o perioadă în care dependența de smartphone-uri a atins cote alarmante, giganții din domeniu încep să schimbe tacticile și să îi ajute pe oameni să își conștientizeze viciile. Noul sistem de operare de al Apple, iOS 12, va încerca să îi facă pe oameni să mai lase telefonul din mână.


Potrivit Bloomberg, iOS 12, care va fi dezvăluit săptămâna viitoare, va include în setări o nouă secțiune intitulată Sănătate Digitală. Aceasta va include o serie de instrumente menite să le arate oamenilor cât timp petrec pe telefon zilnic.

Este de altfel un model preluat de la Google, care a anunțat la rândul său că încearcă să creeze un echilibru între tehnologie și viața personală. La începutul acestei luni, Google a anunțat că Android P este dezvoltat cu accent pe bunăstarea digitală. Acesta va include un meniu de setări orientat spre utilizator, conceput să îi arate cât timp ține telefonul în mână. Ba chiar va arăta și de câte ori telefonul este deblocat pe parcursul zilei.

Ar putea fi totuși un pariu pierzător având în vedere că un studiu recent a confirmat că petrecem în medie 5,8 ore pe internet în fiecare zi. Iar dacă noile aplicații ne vor confirma că depășim acest prag, ar fi îngrijorător atât pentru noi, cât și pentru producători.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Cultură-Educație
joi, 17 ianuarie Foto : Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor 2128 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor
Fun
marti, 15 ianuarie Foto : Horoscop 1593 vizite, 0 comentarii Horoscop
Economie
luni, 14 ianuarie Foto : Afacerea „corveta multifuncțională“  - un scandal cât Marea Neagră 1225 vizite, 0 comentarii Afacerea „corveta multifuncțională“ - un scandal cât Marea Neagră
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.745 secunde