Folosești WhatsApp? Schimbarea care îi vizează pe toți utilizatorii

481
Folosești WhatsApp? Schimbarea care îi vizează pe toți utilizatorii - logopromo-1453122244.jpg

Articole recomandate

Populara aplicație de mesagerie pentru telefonul mobil WhatsApp va renunța la abonamentul anual de un dolar și va explora alte modalități pentru a permite companiilor să interacționeze cu utilizatorii pentru a recupera veniturile pierdute, a declarat luni co-fondatorul aplicației Jan Koum, informează Wall Street Journal.

WhatsApp rulează pe diferite tipuri de telefoane fără mesaje publicitare. Până acum aplicația era folosită gratuit timp de un an, după care utilizatorii trebuiau să plătească un abonament de 99 de cenți pe an.

"Am descoperit că această abordare nu funcționează prea bine în multe țări și nu dorim ca oamenii să creadă că legătura lor cu lumea va fi tăiată", a declarat co-fondatorul aplicației, Jan Koum, citat de Agerpres.

Potrivit lui Jan Koum, mulți utilizatori de WhatsApp nu au un card de debit sau de credit care să le permită să plătească pentru acest serviciu. În consecință, WhatsApp va începe să elimine abonamentul din diferite versiuni ale aplicației în următoarele săptămâni, scrie realitatea.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4782 secunde