€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Facebook va lansa o monedă virtuală. Cum se va numi și când va fi lansată

Ştire online publicată Marţi, 18 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Facebook a dezvăluit, marți, planurile de a lansa o monedă virtuală numită Libra. Este cel mai recent pas în încercarea sa de a se extinde dincolo de rețelele sociale și de a avea acces la comerțul electronic și la plățile globale, relatează Reuters, citat de Mediafax.


Facebook a înființat împreună cu 28 de parteneri o companie de tehnologie financiară în Geneva, numită Asociația Libra, care va guverna noua sa monedă digitală. Aceasta va fi lansată în prima jumătate a anului 2020.


Compania a creat, de asemenea, o filială numită Calibra, care va oferi portofele digitale pentru a salva, trimite și a cheltui monedele Libra.


Calibra va fi conectată la platformele de mesagerie Facebook Messenger și WhatsApp, care deja au peste un miliard de utilizatori.


Prin acest demers, Facebook speră nu doar că va intermedia tranzacții între consumatori și companii din întreaga lume, ci și că va oferi clienților care nu au accesat servicii bancare până acum posibilitatea de a face acest lucru.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7618 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3968 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2954 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8942 secunde