€ 4.7612
£ 5.3976
$ 4.256

Mai multe ştiri online:

Facebook rămâne inaccesibilă pentru unii utilizatori

Ştire online publicată Joi, 14 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Facebook, care deține și Instagram, rămâne inaccesibilă pentru unii utilizatori de pe tot globul. Compania Facebook a transmis, legat de problemele de accesare întâmpinate de utilizatori din diverse părți ale lumii, că nu a fost vorba despre un atac cibernetic, însă nu a oferit mai multe detalii.


Facebook și Instagram nu au putut fi accesate din mai multe țări din Europa, numeroase state din America de Sud și din SUA.

"Știm că unii oameni întâmpină dificultăți în accesarea aplicațiilor Facebook. Lucrăm pentru rezolvarea problemei cât mai curând”, a fost primul mesaj publicat de Facebook pe Twitter.

După o oră, compania a revenit: „Suntem concentrați pe rezolvarea problemei cât de curând, dar putem confirma că problema nu este legată de un atac DDoS (tip de atac folosit de hackeri pentru a întrerupe activitatea unui site, n.r.)”.

Joi, Instagram și-a revenit după ce a fost oprită parțial pentru mai multe ore, au anunțat reprezentanții platformei de socializare pe Twitter, dar Facebook, care deține și Instagram, rămâne inaccesibilă pentru unii utilizatori de pe tot globul.

Facebook are, lunar, peste 2 miliarde de utilizatori activi în întreaga lume. Instagram este parte a companiei lui Mark Zuckerberg, înființată în 2004. Și această platformă are mai mult de 2 miliarde de utilizatori activi în întreaga lume.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 20 mai Foto : Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București 37465 vizite, 0 comentarii Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București
Actual
ieri, ora 11:35 Foto : Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță 2181 vizite, 0 comentarii Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță
Politică
marti, 21 mai Foto : UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova 1920 vizite, 0 comentarii UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7608 secunde