€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Facebook introduce tehnologia care detectează automat imaginile indecente

Ştire online publicată Vineri, 15 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Facebook a anunțat că introduce o tehnologie care va bloca postarea fotografiilor și a video-urilor indecente pentru a stopa fenomenul prin care mulți utilizatori cad victime unor răzbunări (“revenge porn”), notează Reuters.

Noua tehnologie folosește inteligența artificială și machine learning pentru a detecta automat imagini și video-uri care conțin nuditate și care sunt distribuite pe Facebook și Instagram – a explicat compania într-o postare pe blogul său.

Astea înseamnă că acele imagini vor fi identificate și blocate înainte ca cineva să le raporteze – un lucru important din două motive, victimelor s-ar putea să le fie frică să le raporteze din diferite motive, sau să nu știe ca acele imagini sunt făcute publice.

Conținutul blocat de noua tehnologie Facebook va fi revizuit de specialiștii rețelei de socializare, iar, în cazul în care ei constată că este inadecvat, va fi șters și, cel mai porbabil, cel care a făcut postarea va rămâne fără cont de Facebook.

De asemenea, Facebook lansează un hub de suport numit “Nu fără acordul meu” (“Not Without My Consent”), în pagina sa de securitate.

Mai mult, cei care se tem că anumite fotografii ar putea fi în viitor postate fără acordul lor, pot trimit către Facebook, printr-un program pilot lansat de companie, acelor fotografii li se creează o amprentă digitală și astfel orice tentativă de publicare va fi blocată instant.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3762 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1112 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.9082 secunde