Facebook face MODIFICĂRI în News Feed

161
Facebook face MODIFICĂRI în News Feed - 8515633037897864191095899560n-1397385209.jpg

Articole recomandate

Facebook trece la cenzurarea automată a mesajelor abuzive sau înșelătoare, încadrate de sistem la categoria SPAM. Actualizarea adusă secțiunii News Feed permite deosebirea între trei categorii distincte de postări abuzive, reducând automat prioritatea acestora la afișare pentru a face lor mesajelor cu adevărat relevante.


Astfel, postările formulate în mod vădit pentru a atrage atenția, îndemnând utilizatorii să dea Like, Share sau să răspunsă prin comentarii sunt primele puse pe făraș. Mai departe, urmează mesajele cu poze și filmulețe care au mai fost publicate și în trecut de paginile la care am dat Like, blocate de la afișare dacă se încearcă readucerea lor în News Feed prin republicare. Aceeași soartă o au și link-urile care păcălesc utilizatorii spre vizitarea de website-uri ticsite cu reclame.


Potrivit reprezentanților Facebook, administratorii paginilor legitime care postează conținut de calitate nu au motive să se teamă, însă cei specializați în publicarea intenționată de mesaje înșelătoare vor constata o diminuare a propagării mesajelor în cadrul rețelei. Din păcate modificările pregătite iau în vizor doar pagini de Facebook, nu și utilizatori individuali, așa că reducerea la tăcere a prietenilor de pe Facebook prea vorbăreți necesită în continuare folosirea opțiunilor Unfollow/Unfriend, după caz.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4504 secunde