Facebook devine un serviciu de știri: FB Newswire

150
Facebook devine un serviciu de știri: FB Newswire - techfbnewswire-1399631757.jpg

Articole recomandate

Dincolo de banalele activități de socializare, care și ele pot conține noutăți interesante în cazul în care aveți prietenii potriviți, Facebook poate fi și o sursă foarte bună pentru știri – din nou, dacă ați găsit furnizorii de conținut potriviți. Compania Facebook a preluat această idee din mers și a intrat chiar ea în rândul furnizorilor de conținut prin lansarea FB Newswire.


Anunțat ca un serviciu destinat în primul rând jurnaliștilor, dar accesibil oricărui utilizator interesat care vizitează pagina FB Newswire și apasă butonul Like, noul serviciu Facebook este un agregator de știri care își propune să centralizeze cele mai interesante știri redactate de către editorii companiei sau publicate de alte surse de conținut cu prezență pe Facebook.


Noul serviciu Facebook este bazat pe platforma software Storyful, un agregator de informații care monitorizează activitățile online din Social Media și oferă șansa descoperii sau verificării unor informații sau subiecte noi. Aceste informații sunt verificate, asociate cu creatorul original al conținutului, marcate cu taguri și eventuale informații pentru geolocalizare și publicate pe noul canal media deschis de Facebook.


Gama de subiecte promisă este largă, aceasta începând cu informații din sfera politică sau economică de interes general și terminând cu sport, vreme sau mondenități. Conform Facebook, FB Newswire va cuprinde imagini, secvențe video și texte publicate de cei aflați în inima unor evenimente importante, asigurând astfel o viteză mai mare de reacție și o implicare directă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3528 secunde