Facebook a deschis la Paris un centru de cercetare în domeniul inteligenței artificiale

115
Facebook a deschis la Paris un centru de cercetare în domeniul inteligenței artificiale - facebookinteligentaartificialapa-1433338483.jpg

Articole de la același autor

"Sunt încântat de deschiderea primului centru internațional de cercetare în domeniul inteligenței artificiale al Facebook, la Paris", anunța Mark Zuckerberg printr-un mesaj pe contul său de pe rețeaua de socializare.

Echipa care va fi găzduită de acest centru se ocupă de cercetarea în domeniul AI (Inteligență Artificială) are scopul de a dezvolta tehnologii care să le ofere oamenilor modalități mai bune de a comunica. 


Peste 40 de persoane fac parte din această echipă care până în prezent și-a desfășurat activitatea în California și New York.

"Una dintre inițiativele noastre pe termen lung este aceea de a crea o nouă generație de servicii de internet, care sunt mult mai intuitive și care să vă permită să vă conectați mai ușor cu acele lucruri de care sunteți interesați" a mai dezvăluit CEO-ul Facebook.

"Franța deja are una dintre cele mai puternice comunități de cercetare în domeniul inteligenței artificiale din lume, drept urmare, considerăm că este căminul ideal pentru noua noastră echipă", a mai adăugat acesta. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0889 secunde