€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

Facebook a cedat presiunilor. Schimbarea majoră pe care a anunțat-o, la insistențele UE

Ştire online publicată Miercuri, 10 Aprilie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Facebook a cedat presiunilor Comisiei Europene și autorităților de protecție a consumatorilor prin revizuirea termenilor și condițiilor, astfel încât va preciza în mod clar în ce scop folosește datele utilizatorilor și își va asuma responsabilitatea dacă informațiile vor fi folosite în mod incorect de către terțe părți, transmite Reuters.


Cea mai mare rețea de socializare din lume este criticată de ambele părți ale Atlanticului din cauza numărului mare de probleme legate de nerespectarea confidențialității informațiilor personale, care a expus parolele a milioane de utilizatori.
Potrivit Comisiei Europene, modificarea termenilor și limbajului va permite ca utilizatorii să știe cum se folosește Facebook de datele lor pentru a dezvolta activitățile legate de profilul lor și publicitatea țintită.


„Acum, utilizatorii vor înțelege în mod clar că datele lor sunt folosite de către rețeaua de socializare pentru a vinde reclame țintite”, a afirmat comisarul pentru Justiție, Vera Jourova, într-un comunicat.


Facebook va modifica în mod unilateral termenii și condițiile numai atunci când modificările vor fi rezonabile și va păstra conținutul șters de utilizatori doar în cazul unei solicitări din partea autorităților care aplică legea și doar pe un termen limitat, de 90 de zile.


Sursa: Digi24.ro.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.81 secunde