€ 4.7345
£ 5.2361
$ 4.2201

Mai multe ştiri online:

Dosare penale întocmite de polițiștii rutieri

Ştire online publicată Luni, 08 Iulie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
La data de 7 iulie a.c., în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Secției 4 au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Dezrobirii din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 


La data de 8 iulie a.c., în jurul orei 08.20, polițiști din cadrul Secției 4 au depistat un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din localitatea Satu Nou, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiu, având plăcuțele cu numere de înmatriculare expirate.


La data de 8 iulie a.c., în jurul orei 11.15, polițiști din cadrul Postului de Poliție Cuza Vodă au depistat un bărbat, în vârstă de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității, având plăcuțele cu numere de înmatriculare expirate.
În cauze, polițiștii au întocmit dosare penale.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7148 secunde