Dispozitiv capabil să primească și să expedieze mirosuri prin SMS

73
Dispozitiv capabil să primească și să expedieze mirosuri prin SMS - ophone2600x400-1400515635.jpg

Articole recomandate

Un nou dispozitiv, oPhone, care permite expedierea și primirea de mirosuri prin SMS, va fi comercializat începând din 2015 și are un potențial important, consideră inițiatorul proiectului, David Edwards, profesor de bioinginerie medicală la Universitatea Harvard din Statele Unite.

"Există un interes mare din partea firmelor din Silicon Valley, pentru că este vorba, concret, de posibilitatea de a schimba comunicarea globală din zile noastre", a explicat David Edwards din laboratorul său deschis în 2007, la Paris, care are vocația de a reconcilia arta și știința.

Aparat de formă cilindrică care stă pe o platformă, oPhone este un mic dispozitiv care generează semnale aromatice complexe, într-o succesiune rapidă de mici emisii de vapori, la fel cum un telefon standard transmite informații audio.

Aparatul funcționează grație manipulării tehnologice a particulelor într-o manieră similară cu tehnologia aerosolilor medicali, care i-a permis filantropului, scriitorului și inventatorului David Edwards să facă avere la sfârșitul anilor 1990, 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.404 secunde