Dimensiunile și forma viitorului iPhone 6, dezvăluite în câteva schițe de design și fotografii

164
Dimensiunile și forma viitorului iPhone 6, dezvăluite în câteva schițe de design și fotografii - iphone6foxconnleak820x420-1396443349.jpg

Articole recomandate

La sfârșitul săptămânii trecute, publicația japoneză Nikkei a afirmat că ecranele viitoarelor telefoane iPhone 6 vor intra în producție cel mai devreme în cursul acestei luni, ceea ce sugerează că terminalele Apple se apropie de producția de masă. Câteva imagini și schițe publicate între timp ne permit să ne facem o idee despre ce am putea vedea în septembrie.


Conform unor schițe intrate în posesia publicației japoneze Mac Otakara, viitoarele modele iPhone 6 vor folosi un design modificat, acestea urmând să ofere margini rotunjite, o carcasă mai subțire și o cameră foto care nu va mai fi încastrată complet în carcasă. Acest ultim detaliu este o noutate pentru gama iPhone, dar este deja cunoscut de la player-ele multimedia iPod Touch, sugerând fie o modificare a camerei foto, fie doar o simplă lipsă a spațiului intern în urma îngustării carcasei.


Cotele din aceste schițe ne spun că versiunea de 4,7" a telefonului iPhone va avea dimensiuni de 137 x 66 x 7 mm, fiind astfel mai îngust cu 0,6 milimetri decât actualul iPhone 5S, în timp ce modelul cu ecran mai mare va avea dimensiuni 157 x 77 x 6.7 mm. După cum se observă, schițele afirmă că versiunea mai mare a terminalului iPhone 6 va avea un ecran cu o diagonală de 5,7", nu 5,5" cum se vehicula până acum. În cazul în care aceste date sunt reale, telefonul-gigant Apple va fi semnificativ mai subțire decât telefoanele cu ecrane de 5,7" precum Galaxy Note 3.


Dintr-o altă sursă provin câteva imagini care afirmă că înfățișează un prototip al terminalului iPhone 6 aflat pe bancul de probe al producătorului Foxconn. Aceste imagini confirmă unele detalii remarcate în schițele de mai sus, cum ar fi marginile rotunjite și protuberanța camerei, dar rezoluția lor este prea mică pentru a remarca detalii suplimentare.


Conform zvonurilor vehiculate în ultima perioadă de timp, iPhone 6 va fi oferit în două versiuni hardware: 4,7" și 5,5". Acestea ar trebui să fie anunțate undeva în septembrie, alte surse afirmând că modelul mai mic ar putea vedea lumina zilei mai devreme, în timp ce terminalul-gigant va întârzia puțin. Dacă imaginile și schițele de mai sus sunt doar falsuri, descriu prototipuri care poate că nu vor intra în producție sau înfățișează chiar viitorul iPhone 6, rămâne de văzut.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4855 secunde