€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Descoperire uriașă sub scoarța Lunii. Obiectul se află acolo de 4 miliarde de ani

Ştire online publicată Vineri, 14 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Astronomii au detectat sub scoarta Lunii un obiect de dimensiuni colosale, care s-ar afla acolo, de 4 miliarde de ani, scrie site-ul stirileprotv.ro

Pe suprafața astrului nocturn se găsesc cele mai multe cratere din întregul nostru sistem solar iar unul dintre ele a fost provocat, se pare, de impactul cu un asteroid.

Acesta ar fi ramas încapsulat în scoarta Lunii. Din analiza unor date obținute de la aparatele care măsoara gravitația din jurul Lunii, s-a estimat că este vorba de un obiect având o masă cu 15 zerouri, în tone.

“Imaginați-vă că luați o bucată de metal de 5 ori mai mare decât insula Hawaii și o îngropați în Pământ! cam despre asta vorbim!”, au explicat astronomii.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6352 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3872 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7952 secunde