€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Decizie a Facebook după atacurile armate din Noua Zeelandă

Ştire online publicată Duminică, 17 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Facebook a anunțat că a șters 1,5 milioane de videoclipuri la nivel global cu atacul de la cele două moschei din Noua Zeelandă, în primele 24 de ore, scrie Reuters, citat de news.ro.


"În primele 24 de ore am șters 1,5 milioane de videoclipuri ale atacului la nivel global, dintre care 1,2 milioane au fost blocate înainte de a fi încărcate", a informat Facebook pe Twitter sâmbătă seara.

Compania a precizat că va șterge și toate variantele editate ale videoclipului, din respect față de persoanele afectate și din cauza îngrijorărilor autorităților.

Numărul celor decedați în atacul din Noua Zeelandă a ajuns duminică la 50. Atacatorul și-a filmat acțiunile și le-a transmis în direct pe Facebook timp de 17 minute, folosindu-se de o aplicație creată pentru entuziaștii sporturilor extreme, copii ale videoclipului încă circulând pe rețelele sociale câteva ore mai târziu.

Premierul neozeelandez Jacinda Ardern a afirmat că intenționează să discute cu Facebook despre videoclipurile transmise în direct.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3762 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1112 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7713 secunde