Cum să-ți monitorizezi locuința prin telefonul mobil

428
Cum să-ți monitorizezi locuința prin telefonul mobil - 21caseinteligente09-1461764877.jpg
Groupama Asigurări și Orange România anunță un parteneriat pentru a le oferi clienților o soluție inovatoare pentru monitorizarea și asigurarea locuinței. Astfel, persoanele care doresc să țină sub control riscurile la care este expusă locuința lor pot cumula acum beneficiile serviciului Orange Smart Home, prin care casa poate fi monitorizată și controlată de la distanță, cu cele oferite de Groupama Asigurări prin Asigurarea Locuinței cu Extra Acoperiri. 


În urma acestui parteneriat strategic, clienții care vor opta pentru soluția completă oferită de Orange România și Groupama Asigurări vor avea acoperite toate cele trei componente ale siguranței locuinței: 


- monitorizarea locuinței și controlul ei de la distanță, prin intermediul platformei Orange Smart Home și al notificărilor transmise automat prin SMS sau e-mail în caz de situații care necesită atenția proprietarului, precum posibilitatea unei inundații, a unui incendiu, a unei intrări neautorizate în casă etc.


- limitarea efectelor unei daune, prin reparațiile de urgență disponibile prin polița de asigurare


- continuitatea, respectiv depășirea problemelor generate de daună și revenirea la starea anterioară daunei, prin procesul de despăgubire simplu și rapid oferit de Groupama Asigurări.


Orange Smart Home este soluția de monitorizare și control al locuinței de la distanță oferită de Orange, în premieră pentru industria românească de telefonie mobilă. Soluția include șase tipuri de senzori – senzor de fum, senzor de mișcare, senzor de inundație, senzor pentru ușă/ fereastră, priză inteligentă și cameră Wi-Fi – conectați wireless la un dispozitiv central, prin intermediul căruia se realizează controlul casei de pe laptop, tabletă sau telefon. Orange Smart Home este disponibilă prin intermediul unui abonament lunar ce include dispozitivul central și doi senzori la alegere și poate fi personalizată și cu alte tipuri de senzori, care se pot cumpăra separat. Este o soluție ușor de folosit, care nu presupune o instalare specializată și nici montarea unor cabluri în casă


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5882 secunde