Cum să oprești redarea automată a reclamelor video pe Facebook

181
Cum să oprești redarea automată a reclamelor video pe Facebook - 4e2577c0f1ae1-1399886275.jpg

Articole recomandate

Anunțat în urmă cu ceva timp, sistemul de reclame video pe Facebook este pe cale să fie pornit la nivel global, servind utilizatorilor clipuri publicitare direct în Newsfeed. Iată ce-i de făcut pentru a face aceste reclame mai puțin sâcâitoare.


Potrivit administraților rețelei, cei interesați de promovare video pe Facebook își pot avea reclamele inserate în Newsfeed-ul utilizatorilor și redate automat folosind modul auto-play. Chiar dacă Facebook a interzis folosirea reclamelor cu sunet, sperând ca astfel să nu scoată din minți utilizatorii, este greu de crezut că secvențele video inserate printre comentarii și pozele prietenilor vor putea fi ignorate pur și simplu.


Din fericire cei care vor să limiteze pe cât posibil asaltul reclamelor video pot dezactiva funcția auto-play, dacă știu unde să caute setarea cu pricina. Presupunând că sistemul de reclame video este deja activ pentru contul de utilizator, pagina Video Settings poate fi accesată vizitând acest link, de unde dezactivăm opțiunea Auto-Play Videos.


Cei care vizitează rețeaua Facebook folosind aplicația pentru mobil nu trebuie decât să acceseze meniul Settings, după care debifează opțiunea Auto-play videos on Wi-Fi only.


Trebuie spus că din considerente de economisire a lățimii de bandă, sistemul de reclame video pe Facebook este dezactivat automat pentru conexiunile de internet mobil.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3927 secunde