€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Cum să ai grijă de o baterie de laptop sau smartphone

Ştire online publicată Vineri, 18 Iulie 2014. Autor: Cuget Liber Online.
Una dintre cele mai dese întrebări pe care o au utilizatorii de telefoane mobile pe internet este modul de funcționare a unei baterii de smartphone, tabletă sau laptop Trebuie să o încărcați la 100%? Trebuie să o lăsați să se descarce la maximum? O formatați la prima utilizare? Încercăm să răspundem la câteva întrebări de acest tip.


O baterie Ni-Cd trebuie descărcată la maximum. Pentru bateriile litiu-ion, aceasta nu mai este norma, ci chiar trebuie încărcate înainte de a se descărca în totalitate. De exemplu, Apple recomandă să încărcați bateria în momentul când primiți alerta de baterie descărcată (20%). Bateria litiu-ion nu are un efect al memoriei și puteți să o încărcați de câte ori vreți, la orice capacitate doriți.

Nu lăsați bateria să se descarce complet

Dar, pentru bateriile litiu-ion există un sfat: nu încărcați bateria la 100%. De asemenea, nu sunt recomandate ciclurile de descărcare completă. Există o singură excepție, menționată într-un articol Tech Republic – experții sugerează ca după 30 de încărcări, ar trebui să permitem bateriilor litiu-ion să se descarce aproape complet, scrie playtech.ro. Citește mai departe...


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7349 secunde