Mai multe ştiri online:

Cum poți fi eficient pe tabletă

Ştire online publicată Luni, 27 Octombrie 2014. Autor: Cuget Liber Online.
După lansarea primei tablete iPad, Apple și rivalii care au început să lanseze produse de aceeași natură au vorbit din ce în ce mai des despre „productivitate” și despre modul în care tabletele vor concura laptopurile tradiționale. Dacă tableta s-a dovedit a fi o platformă excelentă pentru consumul de conținut, atunci când vine vorba de productivitate, lucrurile nu stau chiar atât de bine. În funcție de tipul muncii pe care doriți să o efectuați cu o tabletă, aceasta poate satisface mai mult sau mai puțin necesitățile, iar în continuare vom încerca să acoperim cele mai bune produse software pentru editarea și managementul documentelor, organizarea informațiilor, scanare, OCR, tipărire și alte activități de birou de nivel inferior. Citește mai departe...

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8724 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4057 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2786 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7235 secunde