Mai multe ştiri online:

Cel mai popular joc de pe PC va avea și o versiune pentru telefoane

Ştire online publicată Joi, 23 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Mai ies și lucruri bune în urma parteneriatului dintre China și SUA: Tencent și Riot Games lucrează la o versiune mobile pentru „League of Legends”, scrie playtech.ro


Mai multe detalii despre LoL pe mobile nu au fost făcute deoarece proiectul este confidențial. Jocul a generat 1,4 miliarde de dolari pentru Riot Games în 2018, o sumă importantă, însă în scădere cu 21% față de 2017.


„League of Legends nu o duce la fel de bine ca în trecut, iar Riot are nevoie să găsească o nouă metodă să monetizeze jocul, mai ales că acesta este singurul titlu al companiei”, a spus Gu Tiany, analist pentru firma de cercetare Newzoo.

Chiar și așa, LoL este cel mai popular joc video de pe PC, în funcție de numărul de utilizatori unici din fiecare lună, și 24,7% dintre toți gamerii din lume au încercat jocul în luna aprilie.

O versiune pentru smartphone-uri va atrage mai mulți jucători din Asia deoarece aceștia tind să prefere jocuri de acest gen, spre deosebire de europeni și americani care preferă PC-ul și consolele pentru titluri mai sofisticate.

Jocurile mobile au generat 57% din veniturile industriei de jocuri în China în 2018, dar doar 36% din venituri în SUA.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7391 secunde