Ce SISTEME de SIGURANȚĂ MICROSOFT a reușit să spargă un PUȘTI DE DOAR 5 ANI!

215
1
Ce SISTEME de SIGURANȚĂ MICROSOFT a reușit să spargă un PUȘTI DE DOAR 5 ANI! - kristoffervonhasselninode5anosfa-1396957550.jpg

Articole recomandate

Un băiețel din California și-a dobândit faima de cel mai tânăr hacker din lume. La doar cinci ani, Kristoffer a reușit să spargă parolele de pe o consolă Xbox One. Uimiți de această reușită, cei de la Microsoft l-au trecut pe băiat pe panoul de onoare al companiei și i-au decernat titlul onorific de "expert în protecția datelor".


Kristoffer Wilhelm von Hassel și-a uimit nu doar familia, ci și pe specialiștii de la Microsoft, cărora le-a demonstrat vulnerabilitatea sistemelor de protecție.


La numai cinci ani, băiețelul, ale cărui cuvinte sunt uneori greu de înțeles, a spart parolele puse de tatăl său pe o consolă Xbox One, a intrat în contul acestuia și a accesat jocuri nerecomandate pentru vârsta lui.


"Am reușit să intru. El trebuie să descopere cum". 


Cum a făcut Kristoffer toate astea? A introdus întâi o parolă greșită, apoi a fost condus automat la o fereastră de verificare, unde, din câteva taste, a reușit să se logheze.


Tatăl lui, și el expert în sisteme de protecție, chiar are un motiv de mândrie.


Băiețelul, care la doar un an deblocase un telefon, a primit de la Microsoft un abonament gratis timp de un an, un premiu de 50 de dolari și titlul de expert în protecția datelor.


Comentează știrea

Gogu
9 aprilie 2014
Glume proaste a la Microsoft

Copilul ala nici nu stie sa-si pronunte bine numele. Daca au fost sparte parole. atunci autorul e ta-su.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4688 secunde