Câteva noutăți despre iOS 9 pe care Apple nu a insistat la WWDC

196
Câteva noutăți despre iOS 9 pe care Apple nu a insistat la WWDC - wwdc15-1433853053.jpg

Articole de la același autor

La conferința dezvoltatorilor (WWDC 15) din acest an principalele lucruri pe care și-au centrat atenția cei care au prezentat noul sistem de operare, iOS 9 au fost Apple Music, noua aplicație pentru știri dar și o versiune predictivă pentru Siri, asistentul personal. Totuși, dincolo de acestea există și o listă de îmbunătățiri care pot face viața mai ușoară utilizatorilor de iPhone care vor beneficia de noul sistem de operare, transmit specialiștii. 
 

Tastatura cu litere mici

Una dintre modificările minore a fost aceea că tastatura pe iOS 9 îți oferă posibilitatea de a vedea clar dacă ai apăsat sau nu tasta "shift" pentru că, conform preview-ului pentru developeri, tastele vor fi cu litere mici. Varianta anterioară arăta în permanență literele mari așa că trebuia să ghicești dacă ai apăsat sau nu "shift", ceea ce era destul de enervant când fusese lansat iOS7.


Căutarea setărilor

Uneori este dificil să îți aduci aminte unde anume trebuie să intri ca să accesezi o anumită setare, așa că o casetă de căutare va fi disponibilă ca să găsești exact ce ai nevoie.


Vibrațiile dezactivate

Poate una dintre viitoarele modificările apreciate de mulți dintre posesorii de iPhone, oprirea vibrațiilor va putea fi activată datorită unei noi setări de accesibilitate. 


Economie de baterie

Una dintre problemele majore indiferent de brand, este durata de viață a bateriei. O viitoare secțiune din setările noului iOS va permite câteva opțiuni de optimizare a consumului prin activarea unei setări care reduce activitatea conexiunii de date și scade nivelul performanței pentru a mai salva câteva ore de baterie. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 08 Iunie 2015
Stire din Economie : Dolarul a înghițit 5,96 bani
Pagina a fost generata in 0.4957 secunde