€ 4.6644
£ 5.2406
$ 4.0999

Mai multe ştiri online:

Breșă de securitate la WhatsApp. Hackerii pot trimite mesaje în numele tău

Ştire online publicată Luni, 13 August 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Hackerii pot trimite mesaje în numele tău pe WhatsApp avertizează specialiștii companiei israeliene pentru securitate Check Point. Ei susțin că au descoperit o vulnerabilitate a aplicației prin care hackerii pot intercepta și manipula mesajele utilizatorilor.


Experții israelieni spun că o astfel de breșă de securitate le permite persoanelor rău intenționate să răspândească știri și informații false către grupuri mari de oameni.


Serviciul de mesagerie deținut de cei de la Facebook este o țintă predilectă a hackerilor care caută să exploateze vulnerabilitățile aplicației. WhatsApp are în acest moment peste un miliard și jumătate de utilizatori la nivel mondial.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
sambata, 17 noiembrie Foto : COD GALBEN DE NINSORI LA CONSTANȚA 81772 vizite, 0 comentarii COD GALBEN DE NINSORI LA CONSTANȚA
Eveniment
ieri, ora 14:08 Foto : VIAȚA UNUI COPIL STĂ ÎN MÂINILE NOASTRE. HAIDEȚI SĂ DONĂM SÂNGE! 2643 vizite, 0 comentarii VIAȚA UNUI COPIL STĂ ÎN MÂINILE NOASTRE. HAIDEȚI SĂ DONĂM SÂNGE!
Cultură-Educație
joi, 15 noiembrie Foto : Doliu în învățământul constănțean! 2086 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean!
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8288 secunde