€ 4.7607
£ 5.5053
$ 4.2327

Mai multe ştiri online:

Breșă de securitate la WhatsApp. Hackerii pot trimite mesaje în numele tău

Ştire online publicată Joi, 09 August 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Hackerii pot trimite mesaje în numele tău pe WhatsApp avertizează specialiștii companiei israeliene pentru securitate Check Point. Ei susțin că au descoperit o vulnerabilitate a aplicației prin care hackerii pot intercepta și manipula mesajele utilizatorilor.


Experții israelieni spun că o astfel de breșă de securitate le permite persoanelor rău intenționate să răspândească știri și informații false către grupuri mari de oameni.


Serviciul de mesagerie deținut de cei de la Facebook este o țintă predilectă a hackerilor care caută să exploateze vulnerabilitățile aplicației. WhatsApp are în acest moment peste un miliard și jumătate de utilizatori la nivel mondial.


Sursa: digi24.ro.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
luni, 15 aprilie Foto : ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni 2810 vizite, 0 comentarii ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
Economie
sambata, 13 aprilie Foto : Care este viitorul profesiei de navigator? 1373 vizite, 0 comentarii Care este viitorul profesiei de navigator?
Cultură-Educație
sambata, 13 aprilie Foto : Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“ 1040 vizite, 0 comentarii Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8905 secunde