€ 4.6975
£ 5.3305
$ 4.1192

Mai multe ştiri online:

Breșă de securitate la WhatsApp. Hackerii pot trimite mesaje în numele tău

Ştire online publicată Joi, 09 August 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Hackerii pot trimite mesaje în numele tău pe WhatsApp avertizează specialiștii companiei israeliene pentru securitate Check Point. Ei susțin că au descoperit o vulnerabilitate a aplicației prin care hackerii pot intercepta și manipula mesajele utilizatorilor.


Experții israelieni spun că o astfel de breșă de securitate le permite persoanelor rău intenționate să răspândească știri și informații false către grupuri mari de oameni.


Serviciul de mesagerie deținut de cei de la Facebook este o țintă predilectă a hackerilor care caută să exploateze vulnerabilitățile aplicației. WhatsApp are în acest moment peste un miliard și jumătate de utilizatori la nivel mondial.


Sursa: digi24.ro.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Cultură-Educație
joi, 17 ianuarie Foto : Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor 2127 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor
Fun
marti, 15 ianuarie Foto : Horoscop 1593 vizite, 0 comentarii Horoscop
Economie
luni, 14 ianuarie Foto : Afacerea „corveta multifuncțională“  - un scandal cât Marea Neagră 1225 vizite, 0 comentarii Afacerea „corveta multifuncțională“ - un scandal cât Marea Neagră
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6845 secunde