€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Apple renunță în mod surprinzător la un produs: ”Ne cerem scuze clienților"

Ştire online publicată Duminică, 31 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Apple a decis să renunțe la încărcătorul wireless AirPower, anunțat în 2017 odată cu iPhone X, o retragere rară pentru un producător de dispozitive cunoscut pentru lansările spectaculoase de produse, transmite Reuters potrivit news.ro.

Încărcătorul de forma unui pad avea rolul să permită încărcarea concomitentă a trei produse Apple, cum ar fi iPhone, Apple Watch și căștile AirPods.


În timp ce încărcătoarele wireless s-au răspândit în industria gadget-elor, încărcarea rapidă a trei dispozitive în același timp s-a dovedit a fi dificilă. Comerciantul de mobilă Ikea, de exemplu, vinde pad-uri de încărcare de 60 de dolari care pot încărca trei telefoane, dar lent, la o putere de 5W.


Apple a anunțat într-un comunicat că a ajuns la concluzia că încărcătorul AirPower ”nu poate atinge standarde ridicate”.

”Ne cerem scuze clienților care așteptau această lansare. Continuăm să credem că viitorul este wireless și suntem dedicați să ducem mai departe experiența wireless”, a declarat Dan Riccio, vicepreședinte al Hardware Engineering la Apple.

Anunțul este unul rar pentru Apple, cunoscută în industria electronicelor pentru păstrarea discreției planurilor referitoare la produse până la lansarea publică a acestora, în cadrul unor evenimente spectaculoase organizate în Silicon Valley. Anunțarea timpurie a AirPower, alături de căștile AirPods cu încărcare wireless, a fost o îndepărtare de la această tradiție. Apple a lansat săptămâna trecută o nouă versiune a căștilor AirPods, ceea ce a amplificat speculațiile că vor fi urmate în curând de încărcătorul wireless.

Daring Fireball, un site care publică știri referitoare la Apple, a relatat anterior că inginerii Apple au probleme cu dispozitivele care se supraîncălzesc pe încărcătorul AirPower.

Apple a refuzat să comenteze dincolo de comunicatul publicat, scrie stiripesurse.ro


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3762 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1112 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7683 secunde