Mai multe ştiri online:

Angajații români ai companiei Amazon ascultă înregistrările audio făcute de asistentul digital Alexa în locuințele clienților

Ştire online publicată Vineri, 12 Aprilie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Milioane de oameni din întreaga lume folosesc asistenții virtuali pentru a se juca, a asculta muzică sau pentru a apela la anumite servicii. Multe alte persoane și-ar dori un asemenea ajutor, dar sunt reticente în a invita dispozitivele și microfoanele lor puternice în casele lor, temându-se să nu fie ascultate sau supravegheate, notează bloomberg.com.


Amazon.com Inc. angajează mii de oameni pentru a îmbunătăți linia de difuzoare a asistentului digital Alexa. Echipa ascultă înregistrările vocale capturate în casele și birourile proprietarilor de dispozitive. Înregistrările sunt transcrise, adnotate și apoi reintroduse în software, ca parte a efortului de a elimina lacunele în înțelegere a asistentului Alexa. Echipa responsabilă pentru îmbunătățirea limbajului asistentului virtual cuprinde un mix de antreprenori și angajați ai Amazon care lucrează în Boston, Costa Rica, India și România, potrivit oamenilor care au semnat acorduri de confidențialitate care îi împiedică să vorbească public despre program, potrivit bloomberg.com.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.722 secunde