Adolescent mutilat după ce telefonul mobil i-a explodat în buzunar. Familia cere un milion de euro despăgubiri

1499
Adolescent mutilat după ce telefonul mobil i-a explodat în buzunar. Familia cere un milion de euro despăgubiri - img1-1528962878.jpg

Articole recomandate

Un adolescent din București a fost mutilat după ce i-a explodat în buzunar telefonul abia primit de la bunici. Familia cere un milion de euro despăgubiri.

Un adolescent de 18 ani a fost mutilat, după ce telefonul primit în dar de la bunici i-a explodat în buzunar. Lichidul periculos din baterie a curs după explozie și, în doar câteva secunde, băiatul s-a ales cu arsuri pe toată coapsa.

Diriginta a sunat la Ambulanță, iar adolescentul a primit îngrijiri. Potrivit medicilor, băiatul a suferit arsuri de gradul doi și trei pe tot piciorul stâng și la degete.

În urma incidentului, părinții au depus o plângere la Poliție și vor să dea în judecată operatorul de telefonie mobilă de la care au cumpărat telefonul mobil. Aparatul este fabricat în China, motiv pentru care producătorul este greu de tras la răspundere, notează sursa citată.

O expertiză tehnică va scoate la iveală dacă telefonul a fost asamblat greșit. Specialiștii avertizează că se pot produce accidente grave chiar și în cazul aparatelor fără defecte.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5697 secunde