SN Constanța - CS Negrea Reșița, în Liga I de fotbal feminin

Zlate trage ultimul cartuș pe 2007

1114
Duminică, în ultima etapă a Ligii I de fotbal feminin, echipa SN Constanța are meci acasă, urmând a primi replica celor de la CS Negrea Reșița. O partidă dificilă din toate punctele de vedere, iar în pregătirea acesteia, antrenorul Ion Zlate a pus accent în special pe factorul fizic.
Tehnicianul constănțean are la dispoziție pentru duelul cu Reșița un lot alcătuit din 15 sportive: Alexandra Maceac, Adelina Stănicel, Mihaela Tiba, Roxana Matei, Luana Ilie, Roxana Mândru, Nicoleta Ifrim, Andreea Buga, Caterina Hepp, Alexandra Lupu, Maria Ghinea, Georgiana Patulea, Georgiana Ali, Elena Petrariu și Raluca Maxim.
"Încheiem un tur de campionat cu bune și cu rele. Unele dintre jucătoare au înțeles ce înseamnă performanța, că fără sacrificii nu poți reuși, că trebuie să îți demonstrezi valoare în teren. Altele nu s-au adaptat cerințelor și au fost excluse din lot. Marea satisfacție este că, în 2008, patru dintre jucătoare vor fi convocate la naționala de junioare, ceea ce arată că talentele n-au dispărut din centrul de la Constanța", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ion Zlate.

Memoriu împotriva CFR-ului
CS SNC a depus, zilele trecute, un memoriu la Comisia pentru Statutul Jucătorului din cadrul Federației Române de Fotbal, cerând compensații financiare în valoare de zeci de mii de lei clubului CFR Constanța. "Suma reprezintă indemnizația de formare a 14 fotbaliste, care evoluează acum la CFR. Nu sunt decât două variante: ori ne primim banii, ori jucătoarele revin la SNC. Cine vrea să facă performanță trebuie să plătească", a explicat Zlate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7952 secunde