Ziua Olimpică 2020, celebrată într-un mod special

124
Ziua Olimpică 2020, celebrată într-un mod special - ziuaolimpica-1592922984.jpg

Articole de la același autor



Sărbătorită în fiecare an la 23 iunie, Ziua Olimpică 2020 este celebrată într-un mod cu totul special - virtual, a anunțat site-ul oficial al Comitetului Olimpic și Sportiv Român.


"Mișcarea Olimpică îndeamnă toți iubitorii de sport să rămână activi (#StayActive) pentru că se vor putea antrena în direct cu sportivi de înaltă clasă din întreaga lume. Întreaga Mișcare Olimpică a fost mobilizată pentru a se alătura activităților online din 23 iunie. Comitetul Internațtional Olimpic (CIO) și partenerii săi, inclusiv Comitetele de Organizare ale Jocurilor Olimpice Tokyo 2020, Beijing 2022, Paris 2024, Los Angeles 2028 și Milano-Cortina 2026, Comitetele Olimpice Naționale (NOC), Federațiile Internaționale (IF), partenerii olimpici din întreaga lume, precum și deținătorii drepturilor TV, se numără printre cei care îi încurajează pe fani să se alăture antrenamentelor virtuale. Thomas Bach, președintele CIO, a transmis un mesaj încurajator în acesta perioadă unică, cu multe incertitudini.


Personalități ale sportului românesc au răspuns inițiativei Comitetului Internațional Olimpic, Comitetului Olimpic și Sportiv Român și Academiei Olimpice Române de a celebra virtual, pe 23 iunie, Ziua Olimpică 2020, și au transmis mesajele lor iubitorilor de sport", a fost mesajul postat pe site-ul www.cosr.ro.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.432 secunde