Zi de mișcare în Dobrogea. Crosul "Alerg pentru Unirea de la Marea Neagră"

Vineri, 15 Noiembrie 2019
133
30 de persoane ambițioase și entuziaste vor participa, sâmbătă, la o cursă spectaculoasă. Startul crosului se va da de la podul "Anghel Saligny" din Cernavodă, la ora 7.00, iar participanții vor avea ca punct de sosire Pavilionul Expozițional din stațiunea Mamaia. 


Evenimentul atletic "Alerg pentru Unirea de la Marea Neagră" este inițiat de echipa CARPII (căpitan echipă Cristi Bălan) și de Laurențiu Cobzariu și se înscrie în seria de activități dedicate Unirii Dobrogei cu România. 


Participanții vor trece prin Medgidia, Poarta Albă, Murfatlar și Agigea, vor face câteva pauze pe traseu, iar în Constanța, vor ajunge în jurul orei 16.00, fiind întâmpinați de reprezentanți ai municipalității. 


"În echipa noastră e binevenit oricine, persoană sau instituție! O puteți face încurajându-ne, însoțindu-ne pe un segment al traseului, pe jos, cu bicicleta sau cu mașina. De asemenea, puteți să participați ca voluntari, să faceți fotografii, să fluturați un steag, o mână, un zâmbet", precizează organizatorii. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2242 secunde