Zi cu emoții, mâine, pentru Simona Halep. Iată cu cine se va duela sportiva din Constanța

197
Zi cu emoții, mâine, pentru Simona Halep. Iată cu cine se va duela sportiva din Constanța - pozehdsimonahalep1-1493806429.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea română de tenis Simona Halep o va întâlni pe britanica Johanna Konta la turneul demonstrativ Tie Break Tens, care începe joi la Madrid.


Meciurile de la acest turneu se joacă sub formă de tie break, până la zece.

Dacă va trece de Konta, Halep va juca în semifinale cu câștigătoarea dintre portoricana Monica Puig, campioana olimpicpă en titre, și rusoaica Maria Șarapova.

Celelalte meciuri din primul tur la feminin sunt Madison Keys (SUA) — Svetlana Kuznețova (Rusia), Agnieszka Radwanska (Polonia) — Garbine Muguruza (Spania).

Câștigătoarea va obține un premiu de 200.000 de dolari și va face o donație de 100.000 de dolari.

Simona Halep a învins-o pe Johanna Konta cu 6-1, 6-3, în Fed Cup, pe 23 aprilie. Halep a pierdut ambele meciuri directe din circuitul WTA cu Konta, care s-a impus în 2015 la Wuhan, în optimi, cu 6-3, 3-6, 7-5, și anul acesta, la Miami, în sferturi, cu 3-6, 7-6 (7), 6-2. În 2014, în Fed Cup, la Budapesta, Halep câștiga cu 6-1, 6-4.

La masculin, în primul tur, vor avea loc meciurile Grigor Dimitrov (Bulgaria) — Daniel Evans (Marea Britanie), Lucas Pouille (Franța) — Fernando Verdasco (Spania), Tomas Berdych (Cehia) — Jack Sock (SUA) și Stan Wawrinka (Elveția) — Feliciano Lopez (Spania).

Și la masculin sunt aceleași premii ca la feminin.

Tie Break Tens s-a disputat prima oară în decembrie 2015 la Londra, când au participat 6 jucători împărțiți în 2 grupe, iar a doua oară a avut loc la Viena, în octombrie 2016, tot cu participarea a 6 tenismeni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0798 secunde