Zeița Fortuna, de partea jucătorilor români de la Australian Open

199
Zeița Fortuna, de partea jucătorilor români de la Australian Open - zeita-1389373722.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarele române de tenis au avut destul de multă șansă la tragerea la sorți a partidelor din runda inaugurală a Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, eveniment derulat, ieri, la Melbourne Park.

Astfel, constănțeanca Simona Halep (nr. 11 WTA) va întâlni o jucătoare venită din calificări, iar în turul doi, ar putea da peste Lesia Tsurenko (Ucraina) sau Varvara Lepchenko (SUA).

Sorana Cîrstea (nr. 22 WTA) își va încrucișa racheta cu Marina Erakovic (Noua Zeelandă; nr. 50 WTA), iar în runda următoare, adversară îi va fi, cel mai probabil, sârboaica Bojana Jovanovski.

Monica Niculescu (nr. 60 WTA) își va măsura forțele cu Shahar Peer (Israel; nr. 77 WTA), iar dacă va accede în turul doi, va juca în compania învingătoarei din partida Sabine Lisicki (Germania) - Mirjana Lucic (Croația).

În fine, sorții i-au scos-o în cale Alexandrei Cadanțu (nr. 59 WTA) pe Flavia Pennetta (nr. 29 WTA), însă românca trebuie să creadă în șansa ei, mai ales că italianca nu străbate cea mai bună perioadă a carierei sale. Dacă va trece în turul următor, Cadanțu o va întâlni fie pe Monica Puig (Puerto Rico), fie o jucătoare venită din calificări.

v v v

Vești și mai bune, și mai rele din calificările de la Australian Open. Irina-Camelia Begu a acces, vineri, în ultimul tur al calificărilor, după ce a învins-o, în turul doi, scor 6-3, 1-6, 6-4, pe Jovana Jaksici (Serbia). În ultimul tur, românca o va întâlni pe americana Madison Brengle.

Din păcate, Alexandra Dulgheru și Cristina-Andreea Mitu au fost eliminate în runda secundă, fiind învinse de Katerina Siniakova (Cehia), scor 3-6, 6-2, 2-6, respectiv Zarina Dias (Kazahstan), scor 7-5, 3-6, 0-6.

v v v

Tot la Openul de la Melbourne, dar în proba de simplu masculin, Victor Hănescu (nr. 76 ATP) are parte de un culoar favorabil. "Uriașul" va întâlni în turul de deschidere un jucător venit din calificări, iar în runda a doua ar putea juca cu Milos Raonic (Canada) sau Daniel Gimeno-Traver (Spania).

Ceilalți jucători din probele de dublu, constănțeanul Horia Tecău, Florin Mergea și Raluca Olaru, își vor afla adversarii luni. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Ianuarie 2014
Stire din Sport : Ce fac româncele  la Australian Open
Pagina a fost generata in 1.8158 secunde