Zeci de medalii pentru sportivii constănțeni, la competițiile naționale de karate

164
Zeci de medalii pentru sportivii constănțeni, la competițiile naționale de karate - zeci-1509987915.jpg

Articole de la același autor

La Târgu Secuiesc (județul Covasna), au avut loc, zilele trecute, Campionatele Naționale și Cupa României la karate WSF (World Shotokan Federation), prilej pentru sportivii de la CS Farul Constanța și CS Tomis Karate de a străluci. 


La Kumite, karatiștii legitimați la CS Farul au obținut nu mai puțin de 10 medalii: Livia Cotoban - două medalii de aur (shobu sanbon și jyu kumite), Andreea Cotoban - două medalii de argint (shobu sanbou și jyu kumite), Andreea Constandache - două medalii de bronz (shobu sanbou și jyu kumite), Romeo Găvan - două medalii de bronz (shobu sanbon și jyu kumite), Sebastian Alexandru - argint (shobu sanbon) și Paul Muraru - argint (jyu kumite). 


De asemenea, în cadrul Cupei României, CS Farul a urcat de 20 ori pe podium (șase medalii de aur, cinci de argint și nouă de bronz). 


Nici CS Tomis Karate Constanța nu a plecat cu mâna goală din ținutul secuiesc: trei medalii de aur (Tudor Nadă - copii l, Emre Asan - copii ll, Laura Mușat - copii lll), două de argint (Maria Avram - copii l, Eliza Asan - copii ll) și trei de bronz (Mihnea Bedreagă - copii l, Mara Ștefan - copii ll și Andrei Mocanu - juniori).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Octombrie 2017
Stire din Sport : CS Top Start TT și CS Farul, pe podium
Pagina a fost generata in 0.5379 secunde