HC Dobrogea Sud, locul 7 la turneul final al CN de handbal juniori II

Yuksel Osman: "Am învățat multe din această experiență!"

386
Yuksel Osman:

Articole de la același autor

Echipa de juniori II HC Dobrogea Sud a fost prezentă, zilele trecute, la turneul final al Campionatului Național, competiție organizată la Târgu Mureș. Tinerii handbaliști antrenați de Yuksel Osman s-au clasat pe locul 7, dar participarea a fost marele câștig al acestei generații talentate. 


La primul turneu final din carieră, juniorii II de la HC Dobrogea Sud au întâlnit echipe puternice în grupa A și au înregistrat trei înfrângeri: 25-37 cu Academia Minaur Baia Mare, 26-38 cu LPS Piatra Neamț și 21-35 cu CSM Bacău. În meciul pentru locul 7, constănțenii au învins pe CSS Râmnicu Vâlcea, scor 29-26. 


"O calificare la turneul final nu este la îndemâna oricui. A fost primul an cu acest nucleu de jucători și presiunea turneului și-a spus cuvântul. Din păcate, de la primul meci, cu Minaur, nu ne-am putut baza pe patru titulari. Chifor, Ilie și Stănescu au avut probleme de sănătate, iar apărătorul central, Coman, a luat trei eliminări în primele 20 de minute. Am jucat meciul al doilea cu cei trei nerefăcuți complet, iar în ultimul meci au revenit problemele fizice. Am întâlnit echipe foarte bune, am învățat din această experiență, ne pregătim în continuare", a declarat antrenorul Yuksel Osman, citat de site-ul oficial al clubului. 
"Este un onorabil loc 7 pentru primul an cu această echipă. Este un început de drum, știm unde vrem să ajungem, avem copii frumoși și cred că, anul viitor, performanțele pot fi mai mari", a spus, la rândul său, președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu. 


SCM Politehnica Timișoara a devenit campioană, după ce a învins, scor 25-23, pe CSM București, iar medaliile de bronz au revenit Academiei Minaur, care a dispus de CSM Bacău, scor 33-28, în finala mică. LPS Piatra Neamț a încheiat pe locul 5, după 34-33 cu Potaissa Turda, iar HCDS pe locul 7, după 29-26 cu CSS Râmnicu Vâlcea. 


XXX 
Tot zilele trecute, și cei mai mici dintre handbaliștii Dobrogei Sud, "delfinii" antrenați de Enis Murtaza, au avut parte de un turneu important: Festivalul Național de mini-handbal de la Slobozia, acesta fiind "botezul" lor în competițiile de anvergură. Și, chiar dacă în aceste meciuri nu se ține scorul, și aici, experiența câștigată pe teren este ceea ce contează cel mai mult. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4774 secunde