Wushu-Maxx Mangalia promite un mare campion la Kempo

359
1
Wushu-Maxx Mangalia promite un mare campion la Kempo - wushumaxx-1461695237.jpg

Articole de la același autor

Centrul Sportiv Apollo din București a găzduit, zilele trecute, întrecerile Cupei Mondiale la Kempo. 


Luptătorii de la Wushu-Maxx Mangalia, aflați sub îndrumarea antrenorului Titi Vartolomei, se pregătesc de marea performanță într-o sală micuță de 15 metri pătrați aflată în incinta Centrului Cultural "Callatis" Man-galia, însă acest lucru nu îi împiedică să își desăvârșească aptitudinile și să fie la înălțimea competițiilor nați-onale și internaționale în care aceștia sunt angrenați. Acest lucru s-a întâmplat și la București, unde luptătorul născut în comuna 23 August, Ionuț Budeanu, considerat unul din cei mai buni karateka din România la ora actuală, a obținut medalia de aur la categoria -85 kg. Și colegele sale au evoluat foarte bine la Cupa Mondială: Nicoleta Acsinte s-a impus la cate-goria 16-18 ani, -55 kg, iar Alina Știrban a cucerit me-dalia de bronz la seniori, -60 kg. 


"Dacă pentru sporturile de echipă se găsesc resurse, pentru cele individuale ne străduim să suplinim aceste lipsuri prin dăruire, pasiune și cu ce poate să ofere fiecare. Ne deplasăm cu mașinile personale la competiții, dormim pe unde apucăm, dar aducem premii și rezultate cu care foarte puține cluburi din țară se pot lăuda", a declarat antrenorul Wushu-Maxx Man-galia, Titi Vartolomei. 


Comentează știrea

Ionescu Gabi
27 aprilie 2016
Afacerea lui Amato

Felicitari sportivului! Dar ce nu stie, e ca acest kempo e o afacere a lui Amato Zaharia, care pacaleste sportivii, nu-i premiaza niciodata, baga banii in buzunar. O sa vedeti cand o intra dna-ul peste el.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.325 secunde