Week-end de foc pentru luptători! LPS Constanța, în cursa pentru medalii

276
Week-end de foc pentru luptători! LPS Constanța, în cursa pentru medalii - weekend-1583355551.jpg

Articole de la același autor

Finalul săptămânii va fi unul extrem de important pentru luptele constănțene. Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" va participa la finalele Campionatelor Naționale Școlare de lupte libere și lupte greco-romane. 


Finala Campionatului Național Școlar de lupte libere va avea loc la Reșița, unde LPS va deplasa 12 sportivi valoroși care vor lupta pentru cucerirea medaliilor. Maestrul Ioan Giuglea îi va însoți și le va fi alături pe tot parcursul competiției. 
Cristina Roșioru, Amalia Rătunzeanu sau Gabriela Cuc sunt doar câteva nume care ar putea cuceri medaliile de aur. 
"Mergem la Reșița încrezători, nu avem ce pierde. Mă aștept la fete să cucerim cel puțin patru medalii, dintre care două de aur. La băieți, sper să am un sportiv care să urce pe podium. Suntem valoroși și nu ne temem de niciun adversar, chiar dacă îi respectăm pe toți", a declarat, pentru "Cuget Liber", maestrul Ioan Giuglea. 


Una dintre luptătoarele de marcă ale Constanței este Cristina Roșioru, cea care a avut rezultate notabile în 2019 și are de gând să continue seria bună și în acest sezon. 


"Cristina Roșioru este o sportivă de mare calitate. Nici nu mă gândesc să nu câștige medalia de aur la Campionatul Național Școlar de la Reșița. Știu că poate să realizeze acest lucru. La vârsta ei, este una dintre cele mai valoroase luptătoare din România", a adăugat Ioan Giuglea. 


Calificările celor 12 sportivi care vor reprezenta Constanța în competiția de la Reșița au venit în urma rezultatelor foarte bune obținute, în urmă cu două săptămâni, la Iași.


XXX 
Tot în acest week-end, alți sportivi de la LPS "Nicolae Rotaru" vor merge la Pitești, acolo unde vor participa la finala Campionatului Național Școlar de lupte greco-romane. Este vorba despre 9 luptători, dintre care cel puțin doi sunt capabili să urce pe podium. Constantin Păun, Mihail Caraciobanu sau Alexandru Filipescu sunt sportivi de perspectivă care pot face o figură frumoasă la Pitești. 


Cei nouă sportivi vor fi însoțiți de profesorul Valentin Dobrin, cel care face o echipă bună alături de maestrul Ioan Giuglea la LPS "Nicolae Rotaru". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5004 secunde