Week-end de foc pentru CS Cleopatra. Deplasări la Galați și Focșani

350
Week-end de foc pentru CS Cleopatra. Deplasări la Galați și Focșani - rugby-1552426717.jpg

Articole de la același autor

Pentru Clubul Sportiv Cleopatra Mamaia, week-end-ul ce se apropie va fi unul plin de evenimente. Echipele sale sunt angrenate în competiții naționale, iar obiectivul este unul singur - victoria. 


Primii rugbiști ai Cleopatrei care intră în arenă sunt juniorii U17, care, vineri, 15 martie, de la ora 12.00, vor înfrunta, la Galați, formația Colegiului Tehnic "Traian Vuia" (CTTV), într-o partidă în devans, contând pentru etapa a 11-a a Campionatului Național. 


Două zile mai târziu, duminică, 17 martie, de la ora 13.00, echipa de juniori U18 va juca, tot în deplasare, cu LPS Focșani, în etapa a 6-a a Campionatului Național. 


"Suntem în fața a două meciuri importante, din care ne dorim să scoatem maximum de puncte. La Galați, nu cred că va fi nicio problemă să ne impunem cu tot cu punct bonus, mai ales că echipa gazdă ocupă ultimul loc în clasament. Sunt convins că vom câștiga și la Focșani, chiar dacă ne așteptăm să primim o replică mai consistentă. La Constanța, n-am avut nicio problemă, scorul a fost 55-0 pentru noi, în chiar primul meci al stagiunii, dar, de data aceasta, după 6-7 etape, cred că vor fi mai bine pregătiți, mai ambițioși. Focșaniul este un centru de tradiție al rugby-ului românesc, pe care îl respectăm foarte mult, sunt convins că nu vor ceda ușor și vor opune rezistență, dar nu ne putem împiedica de ei. Suntem în lupta pentru titlu și nu avem voie să facem pași greșiți", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan. 


Acesta a ținut să le atragă atenția jucătorilor, să rămână concentrați după victoria categorică cu CNAV-Dinamo (75-0). 
"Jucătorii să trateze la fel de serios toți adversarii și mai ales să asculte indicațiile antrenorilor. Pentru noi, urmează meciuri grele, cu Bârlad, Metrorex, adversari de calibru, așa că trebuie să remediem urgent puncte slabe din angrenaj. Vrem să facem spectacol, să adunăm puncte, să aducem medalii pe litoral. Mulțumim și pe această cale Primăriei Constanța pentru sprijinul acordat proiectului nostru", a transmis președintele Chirondojan. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6344 secunde