Vremea, de partea velierilor, la Memorialul "Ioan Popișteanu"

140
Vremea, de partea velierilor, la Memorialul

Articole de la același autor

În week-end, pe luciul de apă al lacului Siutghiol, s-a desfășurat Cupa Știința - Memorialul "Ioan Popișteanu" la yachting, ediția 2016, competiție organizată de Clubul Sportiv Știința Constanța, cu susținerea Clubului Sportiv Wind Hunters, sub egida Asociației Județene de Yachting Constanța. 


Natura a fost blândă, cu o temperatură de circa 26 de grade, cu vânt moderat de forță 2-3, cu unele intensificări de scurtă durată din direcția sud-vest ce a pus competitorii în situații de ușoară dificultate, date fiind rotirile de vânt și diferența de viteză a vântului în timpul rafalelor. Evoluțiile velierilor au fost răsplătite de către organizatori cu diplome, medalii, cupe și echipament sportiv. 


Iată și rezultatele: Clasa Optimist fete: 1. Luana Boicenco (Nautic Yachting Club), 2. Iris Reșit (Știința), 3. Liana Petcu (Electrica Constanța); Clasa Optimist băieți: 1. David Popescu (Știința), 2. Noel Voinescu (Știința), 3. Mircea Popovici (Știința); Clasa Cadet: 1. Ștefan Andrei/Ana Andrei (Știința), 2. Maria Popescu/Ilinca Popescu (Știința), 3. Rareș Stoieanu/Zienn Oasin (Știința); Clasa Laser Radial: 1.Cristian Mitoi (Știința), 2. Ro-bert Nicolae (Sportul Studențesc), 3. Diana Daniil (Yachting Club Regal). 


"Concursul s-a adresat sportivilor din țara noastră, care sunt legitimați la cluburile afiliate Federației Române de Yachting și a reprezentat un bun antrenament înaintea Campionatelor Județene de yachting și de Europa Cup, de la Eforie. Ne-am bucurat de prezența la start a sportivilor constănțeni, dar și a domnului Robert Nicolae, din București care a și obținut locul 2 la Clasa Laser Radial. Vremea a fost una de excepție, cerul senin și vântul mediu a făcut ca regatele să fie pe placul sportivilor", a declarat, pentru "Cuget Liber", prof. Domnica Micu, antrenor la Știința Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.0686 secunde