Prof. Paul Neagu, președinte al CSSI Mamaia:

"Vrem să fim parte componentă a viitorului CSM Farul!"

418
1

Articole de la același autor

 Antrenorul lotului național feminin de bob al României, prof. Paul Neagu, cel care deține și funcția de președinte al CSSI Mamaia, și-a manifestat disponibilitatea de a deveni parte componentă a viitorului Club Sportiv Municipal Farul Constanța. 


"Am înțeles că se fac demersuri pentru constituirea unui mare club, CSM Farul, aflat în subordinea administrației locale și care să beneficieze de finanțare de la Consiliul Local și Consiliul Județean. În calitate de președinte al CSSI Mamaia, îmi fac public acordul de afiliere la această structură, cu secția de bob. Sper ca și conducerea viitorului CSM Farul să fie de acord, iar sportivele noastre să poată fi recompensate pe măsura rezultatelor și a eforturilor depuse", a declarat, pentru "Cuget Liber", profesorul Paul Neagu. 


Sportivele legitimate la CSSI Mamaia sunt multiple campioane naționale, medaliate la Cupa Europei, la Cupa Mondială și sunt în plină cursă de calificare la Jocurile Olimpice din Coreea de Sud 2018. 


Comentează știrea

Mesteru
5 decembrie 2017
Manole

Evident ca este disponibil, ca doar daca este sa fie, e pe bani, nu gratis. Dar pentru copii si batrani, nu vrea cumva primaria sa mai infiinteze ceva institutie , nu din acelea care sa aiba doar grija fentei ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.318 secunde