Președintele CS Cleopatra Mamaia, Vasile Chirondojan:

"Vrem să avem arbitraje corecte! La Buzău, jucăm cu rezervele"

1614
2

Articole de la același autor

Aflată în cursa pentru un nou titlu de campioană, echipa de rugby juniori U17 CS Cleopatra Mamaia are de luptat nu numai cu adversarii din teren, ci și cu "fluierașii". După arbitrajul considerat tendențios de runda trecută, conducerea clubului constănțean a reacționat pe măsură. 


Meciul din etapa trecută a Campionatului Național de rugby juniori U17, disputat la Constanța, între CS Cleopatra și CT "Dinicu Golescu", încheiat la egalitate, scor 10-10, a fost presărat cu numeroase durități, altercații între jucători, iar starea de nervozitate generală ce a planat asupra partidei a fost provocată, în opinia conducerii clubului de pe litoral, de către maniera tendențioasă a brigăzii de arbitri. 


"A fost un meci bun, cel cu «Dinicu Golescu», ambele echipe contribuind în aceeași măsură la un spectacol sportiv de calitate. Și asta în ciuda unui timp nefavorabil, cu ploi și vânt puternic. Am marcat două eseuri, puteam câștiga, dar în final a fost egal. Din păcate, nu au lipsit altercațiile, iar aceste incidente au fost provocate, în bună măsură, de erorile arbitrilor. Centralul, din București, a dus jocul într-un singur sens, pro echipa vizitatoare. Împotriva noastră s-au dictat 12 penalități, iar împotriva adversarei, doar trei! Iar jucătorii s-au enervat și au reacționat", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan. 


În urma acestui episod, conducerea clubului de pe litoral a depus memoriu la Comisia Centrală de Arbitri, solicitând ca la partidele sale să nu mai fie delegați arbitri din București și din Constanța. 


O șansă pentru rezerve 


Etapa viitoare, programată sâmbătă, 4 noiembrie, CS Cleopatra înfruntă, la Buzău, pe SCM Gloria. 


"Am decis ca, pentru acest meci, să folosim doar jucătorii de rezervă. Titularii vor rămâne acasă, aceștia pregătindu-se intens pentru duelul din 18 noiembrie, când, de la ora 13.00, vom juca, pe teren propriu, cu CSM București", a explicat președintele Chirondojan. 


La rândul său, antrenorul Victor Bezușcu spune că obiectivul pentru jocul de la Buzău este victoria cu tot cu punct bonus ofensiv. 


"La Buzău, vom aborda meciul cu jucătorii care au fost mai puțin folosiți în acest sezon. Cei mai mulți titulari vor fi odihniți pentru meciul cu CSM București. Așadar, ne dorim să câștigăm toate cele cinci puncte la Buzău și să facem o ultimă repetiție înaintea derby-ului cu CSM București", a declarat tehnicianul constănțean. 


Comentează știrea

costy
4 noiembrie 2017
operator pc

FI INTELIGENT SI GANDESTE PENTRU VIITOR SANSA TA ESTE AICI! INTRA SI VEZI!CAND AFACEREA VA AJUNGE DEPARTE O SA REGRETI!AI SCAPAT TRENUL SI NU STI CAND VINE ALTUL!? Te provoc sa testezi rapid acest sistem cu totul revolutionar de lucru acasa! Fa bani din confortul casei si bucura-te de prosperitate! LINK: https://www.youtube.com/watch?v=l423jWxz6t8 Noi iti oferim toate instrumentele de care ai nevoie! Fa bani si in timpul liber! Sistemul lucreaza automat 24 din 24!Suntem o echipa de viitor!Cea mai mare provocare te asteapta cu aceasta afacere la domiciliu, simpla dar de mare viitor! IN CURAND NE EXTINDEM CU SISTEMUL SI PE PIATA MONDIALA!? http://imdsistem.ro/wp-login.php?action=register&ref=40 INFO LA: pacurarucostica1963@gmail com

Un cititor
11 noiembrie 2017
Atentie

Fiti atent la banii care ii directionati catre sah! Constanta este plina de excroci si mincinosi sahisti!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8798 secunde