Vor să spele rușinea! Deplasare dificilă pentru FC Viitorul la Craiova

152
Vor să spele rușinea! Deplasare dificilă pentru FC Viitorul la Craiova - deplasare-1569771640.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul joacă, deseară, pe terenul celor de la CSU Craiova, în etapa a 11-a din Liga 1. Echipa lui Gheorghe Hagi vine după eliminarea rușinoasă din Cupa României, provocată de formația de Liga a III-a, Sănătatea Cluj, și vrea să își spele rușinea cu o victorie pe "Ion Oblemenco", însă misiunea constănțenilor se anunță a fi una foarte grea.

Managerul tehnic Gheorghe Hagi nu va putea sta pe bancă, fiind suspendat după ieșirea nervoasă din meciul cu Poli Iași. Astfel, jucătorii de la malul mării vor fi conduși la meciul din Bănie de secundul Cătălin Anghel.

Brazilianul Eric de Oliveira este așteptat să apară pe teren la partida cu CSU Craiova, după ce a absentat o perioadă mai îndelungată, din cauza unor probleme încă învăluite în mister.

După zece etape disputate, FC Viitorul este pe locul al doilea în clasament, cu 21 de puncte, la egalitate cu liderul CFR Cluj, însă cu un golaveraj mai slab.

De partea cealaltă, oltenii lui Victor Pițurcă sunt pe locul 3, cu 19 puncte, și au nevoie de o victorie pentru a-i depăși pe constănțeni.

Partida dintre CSU Craiova și FC Viitorul va avea loc în această seară, cu începere de la ora 20.30.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4549 secunde