€ 4.7584
£ 5.4956
$ 4.2306

Mai multe ştiri online:
Directorul executiv al DJST Constanța, Mariana Solomon:

"Vom efectua o expertiză tehnică în cazul Sălii Sporturilor"

Ştire online publicată Sâmbătă, 28 Octombrie 2017. Autor: Mihai CHELEȘ
Sala Sporturilor din Constanța reprezintă ultimul bastion al sportului de pe litoral rămas în picioare. Ajunsă la 65 de ani, sala a început să-și arate pe ici, pe colo vârsta, fiind necesare lucrări de consolidare cât mai urgente. 


Sala Sporturilor aparține statului român și este dată sub administrare Ministerului Tineretului și Sportului, prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța. Din acest motiv, directorul executiv al DJST Constanța, Mariana Solomon, împreună cu colegii și specialiștii Inspectoratului de Stat în Construcții, a decis demararea procedurilor legale pentru efectuarea unei expertize tehnice, care să arate cu adevărat starea sălii. 


„Într-adevăr, au apărut niște crăpături pe lateralele clădirii, dar nu știm dacă afectează structura, fiindcă nu suntem experți. Așa că vom apela la unii care să efectueze o expertiză tehnică. Vom face toate demersurile necesare pentru a putea rezolva această problemă și pentru a asigura siguranța acestei săli, vitale sportului constănțean, la această oră”, a declarat directorul executiv DJST Constanța, Mariana Solomon. 


Ultima reparație capitală a fost realizată în anul 2007, atunci când s-a extins suprafața de joc pentru ca HCM Constanța să poată evolua în grupele Ligii Campionilor la malul mării. 


Ce ar însemna închiderea sălii 


În acest moment, sala este omologată pentru meciuri de handbal și baschet, însă poate să găzduiască fără probleme și meciuri de volei sau competiții de lupte, arte marțiale, gimnastică sau judo. 


BC Athletic, CS Phoenix (baschet), CSU Neptun, HC Dobrogea Sud, HC Dobrogea Sud ll și CSS 1 Constanța (handbal) sunt cele șase cluburi care își desfășoară antrenamentele și meciurile oficiale în Sala Sporturilor. Ce ar însemna închiderea Sălii Sporturilor? O mare lovitură dată sporturilor de echipă. 
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3576 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2919 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1245 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Sport
miercuri, 17 aprilie Foto : Astăzi, HCDS - CSM București.  "Se poate deschide drumul către finală!" 921 vizite, 0 comentarii Astăzi, HCDS - CSM București. "Se poate deschide drumul către finală!"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7628 secunde