Voleibalistele tricolore au ratat calificarea în Final Four-ul Golden League

171
Voleibalistele tricolore au ratat calificarea în Final Four-ul Golden League - voleibalistele-1623072423.jpg

Articole de la același autor

Naţionala feminină de volei a României a încheiat cu o victorie turneul de la Harnes (Franţa), însă a ratat calificarea în Final Four-ul Golden League.

După 0-3 cu Franţa şi 3-2 cu Spania, rezultate care le scoteau, practic, din cursa pentru „careul de aşi”, tricolorele antrenate de italianul Luciano Pedulla s-au impus, în minimum de seturi, scor 3-0 (26-24, 25-12, 27-25), în faţa modestei reprezentative a Azerbaidjanului, într-o partidă contând pentru Grupa A.

Pentru România, cele mai multe puncte le-au reuşit Alexia Căruţaşu (16), Francesca Alupei (14) şi Rodica Buterez (12).

Astfel, naţionala ţării noastre a terminat actuala ediţie a competiţiei pe locul trei în clasamentul Grupei A, după Spania şi Franţa, cu 11 puncte, obţinute din patru victorii (două cu 3-2) şi două înfrângeri (una cu 2-3).

Voleibalistele tricolore rămân cu palida consolare că au avut aceeaşi linie de victorii-înfrângeri cu Spania şi Franţa (4-2). Nu au putut urca mai sus de locul trei, pentru că, în două dintre meciurile câştigate, scorul a fost de 3-2.

Spania a obţinut calificarea în Final Four-ul de la Ruse, programat în zilele de 19 şi 20 iunie. Bulgaria, Cehia şi Croaţia sunt celelalte naţionale calificate în Final Four. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5709 secunde