Voleibalistele de la CS Medgidia au câștigat partida cu FC Argeș

183
Voleibalistele de la CS Medgidia au câștigat partida cu FC Argeș - voleibalistele-1584132222.jpg

Articole de la același autor

Primul turneu al locurilor 7-11 din Divizia A1 la volei feminin a început, miercuri, la Voluntari, fără spectatori în tribune, iar echipa CS Medgidia a susținut, joi după amiază, prima partidă. 


Confruntarea cu FC Argeș a fost una extrem de disputată, la capătul a cinci seturi victoria revenind formației din Medgidia, cu scorul de 3-2 (17-25, 17-25, 25-23, 27-25, 15-7). După ce au pierdut primele două seturi, voleibalistele pregătite de Florin Voinea și Radu Began au strâns rândurile și au întors soarta meciului, obținând în final o victorie pe deplin meritată. 


CS Medgidia le-a avut în teren pe următoarele jucătoare: Sara Najdic, Larisa Vasilică, Gabriela Orlandea, Diana Ariton, Glauciele Martins Da Silva, Loredana Dobriceanu și Mihaela Albu - libero; au mai jucat: Marina Cojocaru, Andreea Ordeanu, Elena Albu și Mădălina Iacobiță. 


Voleibalistele de la CS Medgidia așteaptă acum următoarele partide din turneul locurilor 7-11 din Divizia A1, chiar dacă este foarte posibil ca acestea să se amâne din cauza pandemiei cu coronavirus. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5899 secunde