Voleibalistele de la Axiopolis Cernavodă s-au fotografiat cu trofeul Campionatului European

451
Voleibalistele de la Axiopolis Cernavodă s-au fotografiat cu trofeul Campionatului European - voleibalistele-1626871493.jpg

Articole de la același autor

Mult râvnitul trofeu al Campionatului European de volei feminin, competiţie care va fi găzduită de patru ţări - România, Bulgaria, Serbia şi Croaţia -, a fost prezentat suporterilor echipei naţionale în cadrul unui eveniment organizat la Sun Plaza din Bucureşti.

La eveniment, au participat componentele primei reprezentative, acestea fiind solicitate pentru fotografii şi autografe de aproximativ 100 de fani. Au fost prezente la întâlnirea cu favoritele lor micuţele voleibaliste de la Dinamo Bucureşti (antrenor Adrian Radu) şi de la Axiopolis Cernavodă (antrenori Lenuţa şi Gheorghe Iordache), constănţencele făcând special deplasarea la Bucureşti pentru a se întâlni cu voleibalistele tricolore.

„Sperăm să facem un turneu foarte bun la Cluj. Le transmit suporterilor să vină în număr cât mai mare la meciurile echipei naţionale pentru a le vedea pe aceste fete cum reprezintă România. Şi de asemenea pentru a le ajuta să facă faţă adversarilor din această grupă”, a declarat selecţionerul României, italianul Luciano Pedulla.

Iată componenţa lotului naţionalei feminine de volei a României pentru Campionatul European: Ramona Postea, Diana Balintoni, Marina Cojocaru - coordonatoare; Nneka Onyejekwe, Petruţa Orlandea, Denisa Ionescu, Daiana Roman - centri; Adelina Budai Ungureanu, Rodica Buterez, Adriana Matei, Sorina Miclăuş, Georgiana Popa - extreme; Alexia Căruţaşu, Iuna Zadorojnâi - universali; Alexandra Ciucu, Andra Cojocaru, Irina Kosinski - libero.

Turneul final al Campionatului European se va desfăşura, în perioada 18 august - 4 septembrie, în România (Cluj Napoca), Serbia (Belgrad), Croaţia (Zadar) şi Bulgaria (Plovdid).

În Sala Polivalentă din Cluj, se vor disputa, între 18 şi 25 august, meciurile Grupei D, din care fac parte România, Turcia, Suedia, Ţările de Jos, Finlanda şi Ucraina. Primele patru clasate din grupă se vor califica în optimile de finală.

XXX

În perioada 16-22 august, pe plaja Blanco beach by Bavaria Blu, din staţiunea Mamaia, va avea loc competiţia „Jocurile reciclării - Wasterminator”, o acţiune de conştientizare desfăşurată sub „umbrela” Asociaţiei de Dezvoltare Durabilă - Atelierul de Resurse, în parteneriat cu Federaţia Română de Volei.

Pe lângă acţiunea de conştientizare a importanţei colectării selective şi reciclării deşeurilor de ambalaje goale de băuturi, organizatorii introduc în programul campaniei activităţi sportive de volei de plajă destinate profesioniştilor: Campionatul Naţional de volei de plajă - seniori. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3039 secunde