Volei / Radovan Gacic vrea maxium din următoarele meciuri a CVM-ului cu Fenerbahce și Belchatow

265
Volei / Radovan Gacic vrea maxium din următoarele meciuri a CVM-ului cu Fenerbahce și Belchatow - voleiradovan-1352731449.jpg
Antrenorul principal al formației constănțene CVM Tomis, Radovan Gacic a declarat, astăzi, într-o conferință de presă, că își dorește maximum din următoarele meciuri din Liga Campionilor, cu Fenerbahce Grundig Istanbul și PGE Skra Belchatow.

"Jucăm cu una din cele mai bune echipe din Europa. Vom încerca să profităm de orice greșeală pe care o vor face. Suntem conștienți că în următoarele meciuri, cu Belchatow, în Polonia, și Fenerbahce, în Turcia, va fi dificil. Vom face tot ce putem la momentul respectiv. Pentru meciul de joi, echipa este în regulă, avem doar câteva probleme, cu Milos Terzic, care are probleme la spate, pe care le vom rezolva în următoarele zile, și cu Andrei Laza, care trebuie și el să facă investigații medicale. Vrem să obținem maximum din următoarele două meciui în Liga Campionilor", a spus Gacic.

CVM Tomis va juca, joi, la Sala Sporturilor din Constanța, contra Fenerbahce, de la ora 20.30, contând pentru etapa a treia a Ligii Campionilor la volei masculin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4634 secunde